Du är här: Hem Ideer & inspiration 2014

Glad midsommar!

I veckan hade vi vattenläcka i vårt förråd men som tur var, blev bara några tomkartonger fuktskadade. Imorgon är det midsommar och det verkar som vårt svenska midsommarväder håller i sig! Vad ska ni göra på midsommar?

Midsommaren är här igen och hittills har det varit ypperligt sommarväder. Vi har verkligen njutit av sol och bad mellan allt packningsarbete. Vi fick dock oväntat jobb då vi hade en vattenläcka i vårt förråd men som tur var, blev bara några tomkartonger fuktskadade. Imorgon är det midsommar och det verkar som vårt svenska midsommarväder håller i sig! Vad ska ni göra på midsommar?

Glad midsommar fårn Lavendeldockor!

Häng upp dina koppar och krukor

Vi har länge haft koppställ i butiken men först nyligen har vi insett hur bra produkt det är. Den låter dig visa dina fina koppar samtidigt som du har tillgång till alla på ett smidigt sätt.

Med ett koppställ får möjlighet att visa upp alla dina koppar nästan var som helst. På bordet, byrån eller en hylla. Har du många koppar har vi ett stort koppställ som rymmer över 40 koppar. Det stora stället används ofta som ett krukställ i ett växthus eller odlingsrum men självklart kan du använda det för koppar!

Kopp och krukställ

Läs mer i Nelyas blog.

blog comments powered by Disqus