Du är här: Hem Ideer & inspiration 2012 Vårnyheter från Ib Laursen

Vårnyheter från Ib Laursen

Idag fick vi leveransen från Ib Laursen med vårnyheter och vi skyndar oss att visa er en schablon, skålar ur "Mynte" serien med mera.

Jag börjar med en sak som vi har haft i butiken innan - schablon på  zinkplatta. Denna gång beställde vi schablonen i antikfärgen. Tycker att den är otrolig snygg som en dekoration och dessutom kan användas vid målning av bokstäver. Schablonen kostar endast 79kr.

schablon

 

Mynte-serien

Vispskål ur den populära serien "Mynte" är söt och praktisk. Den är ett måste i det lantliga köket. Glöm inte att kolla andra produkter i Myntaserien och om du saknar något i den serien, skriv gärna en kommentar eller mejla oss.

 

vispskål

 

Kryddhylla

En praktisk förvaring för att hålla alla smågrejer nära till hands. Hyllan kan användas även som en kryddhylla.

 

kryddhylla

 

Gardenia

Snart blir det dags ordna uteplats, balkongen, terrasen, växthuset elller trädgården. Fågelburen "Gardenia" är otroligt snygg detalj på den lantliga uteplatsen. Placera dina favoritblommor eller många levande ljus i den.

Fågelbur

Väggur

Till köket eller vardagsrummet har vi ett vackert väggur i emalj med lite slitet utseende. Rommerska siffror för timmarna och texten Walter Scott Lauder i mitten av klockan.

Väggklocka

blog comments powered by Disqus