Du är här: Hem Ideer & inspiration 2012

Formland - Skandinaviens mest inspirerande inredningsmässa

I helgen är det åter igen dags för oss att besöka Formland - Danmarks stora inredningsmässa i Herning och Skandinaviens bästa tycker vi.

Vi förväntar oss komma tillbaka till er med mycket inspiration och hoppas kunna presentera en hel del nyheter inför hösten och vintern.

Direkt från Formland

Vi ska försöka hålla er uppdaterade genom att facebooka från mässan, bli vän med oss på facebook så du inte missar något.

Önskar er alla en trevlig helg!

 

Formland_2012

Efterlängtade varor från Udesen Danmark

Idag fick vi äntligen varor som beställdes på Formex i januari från vår leverantör Udesen Danmark . Det tog otroligt lång tid att få hem de, men den som väntar på någonting gott...

Här kommer några bilder som jag hann att fota i förmiddags.

glaskupa

En vacker glasklocka till det lantliga hemmet.

minibyrå

En charmig minibyrå med 6 lådor, smart och vacker förvaring till små saker. Allt som behövs att skriva ut etiketter med passande text.

Mynte serien

Mynte serien är en underbar keramik i högsta kvalité som kan användas i ugnen, micron, diskmaskinen och frysen. Nu utökas kollektionen med tre nya färger: Buttercup, Nordic Sky och Raspberry.

Här kommer lite smakprov på kollektionen. Vi har nyligen fyllt på lagren och nu finns det populära tårtfatet, skålsetet och vispskålen tillgänliga i butiken.

Mynte serien

Vårnyheter från Ib Laursen

Idag fick vi leveransen från Ib Laursen med vårnyheter och vi skyndar oss att visa er en schablon, skålar ur "Mynte" serien med mera.

Jag börjar med en sak som vi har haft i butiken innan - schablon på  zinkplatta. Denna gång beställde vi schablonen i antikfärgen. Tycker att den är otrolig snygg som en dekoration och dessutom kan användas vid målning av bokstäver. Schablonen kostar endast 79kr.

schablon

 

Mynte-serien

Vispskål ur den populära serien "Mynte" är söt och praktisk. Den är ett måste i det lantliga köket. Glöm inte att kolla andra produkter i Myntaserien och om du saknar något i den serien, skriv gärna en kommentar eller mejla oss.

 

vispskål

 

Kryddhylla

En praktisk förvaring för att hålla alla smågrejer nära till hands. Hyllan kan användas även som en kryddhylla.

 

kryddhylla

 

Gardenia

Snart blir det dags ordna uteplats, balkongen, terrasen, växthuset elller trädgården. Fågelburen "Gardenia" är otroligt snygg detalj på den lantliga uteplatsen. Placera dina favoritblommor eller många levande ljus i den.

Fågelbur

Väggur

Till köket eller vardagsrummet har vi ett vackert väggur i emalj med lite slitet utseende. Rommerska siffror för timmarna och texten Walter Scott Lauder i mitten av klockan.

Väggklocka

Lantlig förvaring

Lantlig förvaring är inte bara praktisk utan den är också snygg. Du kan göra förvaringen till blickfånget i rummet och då kommer dina fina saker synas bättre och dessutom vara nära till hands.

Vi på Lavendeldockor bjuder på några smarta tips.

1. Sortera små ting i fack.

sortera_i_fack.jpg

 

2. Glasburkar och lådor är perfekta för småförvaring

 

copy_of_sma_forvaring.jpg

 

3. Gör förvaringen till ett blickfång. Vissa ting måste synas och vara tillgängliga.

 

pysselhylla.jpg

Finns inget bättre än beröm från kunder

I dagarna kom det några recensionerna och blogginlägg om oss och våra produkter här på Lavendeldockor. Vi är så stolta!

Burk till tvättmedel - recension

Tina blev jättenöjd med sin burk till tvättmedel och rekommenderar alla att köpa den. Vi har redan fråga leverantören när vi kan få in några nya så anmäl intresset om du vill ha.

Kund bloggar om oss

På bloggen Hemma hos Loppan kunde vi läsa mycket trevliga kommenterar:

Det är krokar med porslinknoppar och stora griffel-etiketter. Jättefina grejjer!!
Blev så glad! Och gulliga Nelya, med fina bloggen Lavendeldockor ,hade skickat med två söta magneter i paketet också.

Tusen Tack, Nelya!!

Med tillåtelse.

Vi tackar er för att ni är underbara kunder hos oss!

 

blog comments powered by Disqus