Du är här: Hem Ideer & inspiration 2011 06 Nytt sommarprojekt

Nytt sommarprojekt

Sommaren har kommit på riktigt och det känns i hela kroppen att jag vill skapa någonting med händerna: måla, tapetsera, sy....

SkärbrädaSå mycket jag vill göra men med ständig tidsbrist finns det ingen ork. Snart tar jag dock några lediga dagar och sätter igång med ett nytt sommarprojekt: tapetsera och måla om en riktig gammal fåtölj som jag köpte för ett tag sedan. När jag kommer igång med tapetsering ska jag visa "före" och "efter" bilder:)

Shabby chic antikt

Idag visar jag istället bild från butiken. Kategorin "Shabby chic, antikt" fylls sakta på. En gammal skärbräda i porslin från början av 1900-talet finnns nu att köpa. Det är en riltig shabby chic skärbräda i vitt krackelerat porslin. Jag tycker att det är så charmigt att prydda sitt hem med gamla saker. Välkommen att handla eller bara ge oss tips på antika saker som är shabby chic!

Kram
Nelya

blog comments powered by Disqus