Du är här: Hem Ideer & inspiration 2011 06 Pannacotta - Lite lyx inför helgen

Pannacotta - Lite lyx inför helgen

Imorgon drar vi till Linköping för ett fint lantligt bröllop men innan dess ville jag skämma bort mina goa barn och make med lite lyxig efterrätt, nämligen pannacotta.

Pannacotta

Pannacotta i moccakoppar

Det blev en pannacotta med vit choklad och skogsbär serverade i gamla moccakoppar på ett kakfat. Vackra pioner med sina fantastiskt doftande blommor var ett fint sällskap till mina små pannacotta. Den här varianten som jag gjorde innehåller vit choklad och ger en underbar lyxig känsla och lättgjord är den också. Receptet finner du här.

Pioner från frö

Apropå pioner - visste ni att man kan driva fram helt egna pioner från frö. Man skördar fröer från sina pioner och sår dem i fuktig, sandblandad såjord i ett planteringskärl. Det är förstås en långsamprocess med resultatet kan löna sig i form av helt nya och spännande pioner. En dag ska jag prova det. Vad tycker ni?

Önskar er alla en mycket trevlig helg
Kram
Nelya

blog comments powered by Disqus