Du är här: Hem Ideer & inspiration 2011 06 Lantliga detaljer i tvättstugan gör tvätten roligare

Lantliga detaljer i tvättstugan gör tvätten roligare

För att göra den tråkiga tvättprocessen lite roligare krävs inte så mycket. Ordna bara en praktisk förvaring till smutsiga kläder och piffa upp med fina lantliga detaljer.

burk till tvättmedelLantliga tvättstugan

Idag blir det äntligen dags att fixa och piffa upp min tvättstuga. Jag surfade runt bland bloggar och hittade massor med inspiration och fina bilder. En tvättbräda tillsammans med burkar att ha tvättmedel i, mjölkflaska som använd till sköljmedel och sista touchen är träklämmor. Dessa grejer kan ju förändra den tråkiga tvättstugan till en lantlig idyll eller i alla fall mysig tvättstuga. Jag kommer också ha ett gammalt fat med kanna på hyllan bredvid tvättmedelsburkarna.burkar till tvättmedel

Förvaring till tvättmedel

Våra fina zinkburkar för tvättmedel finns nu att köpa. De var så populära i vintras och vi har precis fått de åter i lager. De är underbara och rymmer mycket, hela 5kg tvättmedel. Det finns en burk för vitt tvättmedel och en för färgtvättmedel.

Vad tycker ni om jag lyckades med mitt uppdrag?
Kram
Nelya

blog comments powered by Disqus