Du är här: Hem Ideer & inspiration 2011 05 Fruktträden blommar

Fruktträden blommar

Jag älskar våren. Det är en årstid när det händer så mycket ute i naturen. I vår trädgård blommar fruktträd och det doftar så gott.

PlommonträdI morse har jag varit ute i trädgården och tagit bilder på de sagolika plommonblommorna.

Nu sitter jag med trädgårdsböcker och inspireras. Om två veckor ska vi döpa vår älskade son och då tänker vi plantera ett äpplelträd. Det finns otroligt många sorter att välja mellan men vi besämde oss för sorten "Transparente Blanche". Det är tidigt och starkväxande, ger gott om äpplen. Nästa söndag blir det en tur till plantskola och inköp.

Vår stor leverans av varor kommer äntligen under nästa vecka bl.a snygga förvaringsboxar och det kommer att bli mycket arbete. Jag ser fram emot att komma igång med produktfotografering och uppdatering av webbutiken.

Kram
Nelya

Insorterad under
blog comments powered by Disqus