Du är här: Hem Ideer & inspiration 2011 05 Shabby chic antikt på sommarbordet

Shabby chic antikt på sommarbordet

Idag lanserar vi "shabby chic/antikt" med en sommarfika på sommarbordet.

Fika utomhusPlus 23 gradar, soligt och nästan vindstilla -  vi på Lavendeldockor passar på och ordnar miljö- och produktfotografering i trädgården. Det är en ny kategori som ska öppnas i butiken inom kort. "Shabby chic/Antik" kommer den heta och där kommer vi att sälja gamla och vackra ting bland annat gammalt porslin.

Idag fotograferade vi gamla kaffekoppar från "Hackefors" som jag dukade på ett urgammalt lakan med handknypplad spets....till sist blev vi sugna på en kopp kaffe och ni vet att kaffe smakar bättre när man dricker det ur vackra koppar. Så det blev en riktig sommarfika.

Tisdagstemat hos Fabriken inför sommarlovet  är idag sommarbordet.
Hur ser ert sommarbord eller sommarfikan ut?

Kram
Nelya

blog comments powered by Disqus