Du är här: Hem Ideer & inspiration 2011 04 Lantlig inredning på nätet

Lantlig inredning på nätet

Det finns inte mycket här i livet som går upp emot att vara på landet, känna den friska luften och se den klara, molnfria, blå himlen. Du kan faktiskt erövra den där befriande känslan i ditt eget hem genom att inreda det på ett lantligt sätt. Det är inte heller särskilt svårt att få tag på nödvändig information om man bara har internet nära till hands, på armlängds avstånd.

Den rådande trenden inom heminredning brukar kallas för lantlig inredning och handlar – som namnet så riktigt antyder – om att med hjälp av möbler, tavlor, textilier och andra inredningsdetaljer skapa en lantligt inspirerad oas därhemma. Det spelar ingen roll om du bor i villa eller i en lägenhet på åttonde våningen i ett jättelikt hyreshus. Du kan ändå inreda ditt eget hem på ett lantligt sätt.

Många bloggar om lantlig inredning på nätet

emaljerad skedAtt inreda sitt hem på ett lantligt sätt har på kort tid blivit högsta mode. Det gör inget om dina möbler är lite slitna, det förstärker bara intrycket av ett hus någonstans långt ute på landsbygden. Börja med att gå igenom vad du har i förråd och garderober därhemma. Troligen har du mycket som är perfekt att använda som lantlig inredning. Tusentals bloggar på nätet behandlar detta med lantlig inredning, vilket i sig är en sprudlande källa till information och inspiration för den som är intresserad av lantlig heminredning. Fenomenet inredning blogg är också i sig ett tecken på att lantlig inredning blir större för var dag som går.

Olika typer av lantlig inredning

Eftersom det finns en sådan stor mångfald bland bloggarna om lantlig inredning så kan man därför med lätthet hitta bloggar med olika teman. Du kan därför hitta en inredning blogg som passar dig bäst. Letar du efter en lantlig stil från ett speciellt land så hittar du den lekande lätt via exempelvis Google eller någon annan sökmotor. Är du på jakt efter lantlig inredning från våra olika svenska landskap så hittar du det också via Google.köksinredning

Svenska bloggen ”Hagagården” och norska bloggen ”Mali-mo” bara två emempel på inspirerande inredningsbloggar som man kan hitta på nätet.

P.s. Tack Ninni och Ingvild för fina bilder

Ha en trevlig helg alltihopa

Kram

Nelya

blog comments powered by Disqus