Du är här: Hem Ideer & inspiration 2011 03

Inred lantligt och romantiskt

Stilarna vad gäller inredning varierar i allra högsta grad. Vissa gillar lantlig inredning medan andra är mer förtjusta i den urbana stilen.

Lantlig inredning handlar om så mycket mer än bara en flykt från allt det där som kan anses vara urbant stelt och tråkigt. Genom att inreda sitt hem med möbler och textilier som andas lantlighet kan man med ganska enkla medel få ett mycket romantiskt boende med mycket av idyll samtidigt som det känns jordnära och enkelt.

Om man har siktet inställt på att ge sitt hem en lantlig touch så kan det vara bra att veta var och hur man får tag på lantliga möbler och andra inredningsdetaljer. Alla har vi nytta av att kunna ta del av goda inredningstips, eller hur? Förutom de sedvanliga knepen, såsom att besöka auktioner och plöja igenom second handaffärer, är nätet den ultimata vännen i jakten på lantlig inredning. Leta reda på en inredning blogg som du känner förtroende för. Det finns tusentals bloggar som avhandlar ämnet ifråga, varför det är viktigt att kunna skilja agnarna från vetet. Kasta dig rakt in i diskussionerna på alla forum som finns i ämnet, bli medlem i alla intressegrupper som finns på Facebook och andra sociala kommuniteter, leta reda på en e-butik som säljer just sådan inredning som du vill ha. På Blocket, Tradera, Ebay och andra köp- och säljsajter kan du med största sannolikhet hitta exakt det du är på jakt efter. Många av de stora tidningarna på nätet har speciella avdelningar för inredning där du kan hämta inspiration.

Lycka till!!!

Kram Nelya

blog comments powered by Disqus