Du är här: Hem Ideer & inspiration 2009

Höstens nyheter är inne i butiken

Äntligen har vi utökat sortimentet med många nya roliga, söta och praktiska ting till ditt hem. Välkommen in i butiken och njut.

Gammaldags minibyrå

Till hösten har vi laddat upp med många små söta skyltar, krokar och tavlor. Nummerbrickor för adventsljus, bad och toallet. Krokar för kläder, hatten eller en anslagstavla med klämmor. Vi har också börjat smyga in julen med lite varma ullstrumpor och vacker handsydd julstrumpa. Många av dessa och andra varor hittar du i vår butik.

VI är extra stolta över en höstnyhet och det är en ursnygg gammaldags minibyrå med 15 minilådor. Här kan du hålla ordning på allt från nycklar, knappar till kvitton. Med små fina etiketter kommer du aldrig undra vad som finns i varje låda, fast det kanske är mer spännande att inte veta det? Glöm inte att skriva med gammaldags skrivstil så kommer skåpets verkliga charm att komma fram. 

Lavendeldockor nyhetsbrev maj 2009

Vi har en spännande månad framför oss här på Lavendeldockor. Det händer väldigt mycket i butiken under maj månad. Häng med redan från början så behöver du inte riskera att missa något av alla våra fina erbjudanden.
huvudrubrik

 

Allra först vill vi på Lavendeldockor rikta ett från hjärtat kommande stort tack till alla våra trogna kunder. Utan er skulle ingenting fungera. Vi ser därför fram emot en spännande och intressant fortsättning tillsammans med er.

magnolia

Under maj månad drar vi igång en mycket förmånlig kampanj där vi bjuder på fraktkostnaderna inom Sverige om man som kund hos oss handlar varor för mer än 300 kronor. Detta erbjudande gäller enbart under maj 2009.
I syfte att göra butiken ännu bättre och mer kundorienterad öppnar vi nu upp en helt ny möjlighet för dig som kund att komma in till oss med önskemål och synpunkter. Adressen dit du skickar detta är butiken@lavendeldockor.se.

Kuddfodral Tilda och korgset

Vi vill också passa på att presentera några nyheter som precis har landat i butiken. Vad sägs exempelvis om detta fina korgset? Perfekt att ha till hands vid vårens första utflykt i det gröna.
Kuddfodralet Tilda är vi också stolta över att kunna erbjuda till försäljning i butiken. Det är mycket vackert och gör att din kudde känns som ny igen.

lapptäcke

Slutligen vill vi bara puffa för ett mycket vackert och användbart överkast som vi har till försäljning i butiken. Designen påminner starkt om ett härligt gammalt lapptäcke.

Skynda att fynda!

 

Tävlingen om en Ipod Nano är avgjord!!!

And the winner is…!!! Härmed har vi den stora glädjen att meddela att tävlingen om en Ipod Nano, som har pågått här hos oss på Lavendeldockor under mars månad, nu är avgjord.

Vi har härmed den stora glädjen att meddela att tävlingen här på lavendeldockor.se är avgjord och vi kan också avslöja vem som kammade hem det fina priset i form av en Ipod Nano. Tävlingen gick i korthet ut på att som registrerad användare hos oss tipsa vänner och bekanta om Lavendeldockor så att även de registrerade sig som användare hos oss. Tävlande med flest registrerade vänner vann inte bara evig ära och berömmelse utan även en superfräsch och toppenfin Ipod Nano.

Vinnare blev Jane Doe, som driver bloggen The life of Jane Doe. Vi säger ett stort grattis och hoppas att du får både nytta och nöje av och med din nya Ipod Nano.

I söndags gick vi över till sommartid, det har väl knappast kunnat undgå någon enda av oss. Men om du till äventyrs skulle uppleva denna tidsomställning som besvärande vill vi passa på att tipsa om en mycket användbar produkt som finns i vår butik. Vad sägs om en helt oemotståndlig väggklocka i spännande oval form? Med den på väggen behöver du aldrig riskera att komma försent.

Ännu fler vårnyheter och slutspurt i iPodtävlingen

Du har väl inte missat att vi har dragit igång en tävling där du kan vinna en superfräsch och toppenfin Ipod Nano?

Tävlingsreglerna är busenkla: Du loggar in eller registrerar dig hos Lavendeldockor. Sedan tipsar du dina vänner och bekanta om Lavendeldockor så att även de kan registrera sig hos oss. Första gången gör du det via vårt formulär därefter kan du kopiera den genererade länken och sprida den på vilket sätt du vill, t.ex via din blog, twitter eller vanlig mail. För varje vän som du har tipsat och som sedan har registrerat sig hos Lavendeldockor, får du en poäng (Räknas endast om de registrerar sig via den genererade länken). Den som får ihop flest vänner som registrerat sig hos Lavendeldockor vinner en IPod Nano. Tävlingen rullar på fram till 31 mars 2009 klockan 23.59. Så skynda på och anmäl dig, sprid info om tävlingen bland dina vänner, släktingar, bekanta, jobbarkompisar och folk på stan. Tiden är knapp!

Vi fortsätter också att informera om alla nya produkter som har kommit in i butiken. Idag skulle vi vilja slå på stora reklamtrumman för några av dessa vårens nyheter.Skicka iväg ett email om du har frågor angående prisuppgifter eller annan information. Vill du ha fortlöpande och ständigt uppdaterad information om nyheter och allt annat som händer i butiken är det bara att registrera dig. Snabbt och enkelt.

Nu har vårens nyheter landat i butiken!

Hej, alla goa och härliga besökare som har tittat in i butiken, såväl gamla stamkunder som nya gäster. Det har börjat att våras så smått ute i markerna och det märks även i vårt sortiment som vi nu, med inte så lite stolthet, kan erbjuda er.

Ni vet säkerligen sedan tidigare att vi alltid håller absolut högsta standard på våra varor och produkter, och vårens nyheter är i sanning inget undantag. Här hittar du MASSOR av fynd till vettiga priser.

Bland Lavendeldockors tidigare produkter hittar ni bland mycket annat:


Allt detta och MYCKET mer finns att fynda här i butiken. Välkommen att titta runt bland de virtuella varuhyllorna! För beställning och/eller prisuppgifter på produkterna är det bara att ta kontakt via email eller chatta med oss

Men nu skulle vi vilja skylta med några av de nya varorna som har kommit in och nu finns till salu i vårt lager. Bland vårens nyheter hos Lavendeldockor hittar ni bland annat:

 

Almanackan Hortensia, i vacker design Almanackan Pion, samma format som Hortensia och lika vackert designad En trevlig bordslampa En romantiskt hjärtformad hängare
 

Almanackan Hortensia

 
Almanackan Pion
 

Bordslampa i metal

 

Nyckelhållare

För beställning, prisuppgifter och andra frågor går det bra att ta kontakt via email eller chat.

 

Tävla och vinn en härlig iPod Nano - avslutad

För att fira att Lavendeldockors butik har öppnat, drar vi igång en tävling där du kan vinna en IPod Nano.
röd iPod nano

Tävlingen är avlsutad - se vem som vann.

Om du vill vara med i tävlingen så loggar du först in eller registrerar dig hos oss. Sedan tipsar du dina vänner och bekanta om Lavendeldockor så att även de kan registrera sig hos oss. Första gången gör du det via vårt formulär därefter kan du kopiera den genererade länken och sprida den på vilket sätt du vill, t.ex via din blog, twitter eller vanlig mail. För varje vän som du har tipsat och som sedan har registrerat sig hos Lavendeldockor, får du ett poäng(räknas endast om de registrerar sig via den genererade länken) Den som får ihop flest vänner som registrerat sig hos Lavendeldockor vinner en IPod Nano. Tävlingen håller på till 31 mars 2009 kl 23.59. Resultatet meddelas på bloggen och via mail.

Om iPod

En röd 8GB iPod Nano, värde ca 1395kr. Helt ny och oanvänd. Läs mer på apple.se

.

 

 

 Tävlingen är avlsutad - se vem som vann.

Att göra egna tryck på textiler

Det kan vara väldigt enkelt och roligt att skapa eller förnya heminredningdetaljer. Allt du behöver är lite fantasi och ett speciellt papper som finns att köpa i hobbyaffärer.

Jag har äntligen testat något som jag varit sugen på väldigt länge. Nämligen att göra eget tryck. Jag experimenterade med en tråkig vit t-shirt men du kan ta vad du vill t.ex kuddfodral, tygpåse eller andra textiler. Hur gör du?

Steg 1 - hitta en bild

Ta en bild eller skanna in ett gammalt vykort eller en bild från en bok.

steg 1

Steg 2 - fixa till bilden

Fixa till bilden, t. ex. i Photoshop och glöm inte att spegelvända bilden innan du skriver ut den.

steg 2

Steg 3 - skriv ut bilden

Skriv ut bilden på överföringsarket, t.ex. T-Shirt Transfer för ljusa tyg eller Canon överföringsark TR 301. Ta reda på vad är det för papper, för vilken typ av skrivare och för vilken typ av tyg.

 

Steg 4 - klipp ut bilden

Klipp ut bilden med 5 mm marginal runt hela bilden och stryk ordentligt som det visas på skissen.

steg 4

Om du vill ha ett rent och klart tryck är det mycket viktigt att du läser och följer instruktionerna som står på pappret.

Steg 5 - färdigt

Äntligen färdigt resultat, en ny-designad t-shirt med unikt motiv. Lycka till!

lyckat resultat

 

 

 

 

 

 

 

 

Mellandagsrea

Vi öppnar var butik med stor vinterrea på utvalda produkter. Vi förberedar plats för våransnyheter som kommer snart i butiken. Skynda och fynda så långt vår lager räcker
mellandagsrea

Hej 2009 från Lavendeldockor!

God fortsättning på det nya året
Happy New Year
blog comments powered by Disqus